• home
 • video
 • pas verschenen

  Oulare: "Preud'homme gaat me nu herlanceren bij Standard"

  Obbi Oulare.

  Obbi Oulare werd voorgesteld bij zijn nieuwe club.

  Watford stalt Obbi Oulare (22) een seizoen bij Standard. De spits werd in april geopereerd aan zijn heup, maar verwacht dit jaar nog op het veld te staan. Bij Standard wordt Oulare herenigd met Michel Preud'homme. "Ik was niet verbaasd door zijn vraag of ik onder hem bij Standard wilde spelen."

  Obbi Oulare zal nog een tijdje moeten wachten op zijn eerste speelminuten in het shirt van Standard, want de spits ging eind april tijdens zijn uitleenbeurt aan Antwerp onder het mes. Oulare werd geopereerd aan zijn heup.

   

  "Alle specialisten waarmee ik gesproken heb, hebben het bevestigd: de 6 beenblessures die ik de laatste jaren heb opgelopen zijn afkomstig van een onevenwicht in mijn gewrichten. Al 7 jaar had ik iedere ochtend pijn bij het opstaan. Na anderhalf jaar zonder te spelen bij Watford stond ik echter niet meteen te springen om onder het mes te gaan", legt Oulare uit.

   

  Hoewel de spits nog niet speelklaar is, bereikte Watford toch een akkoord met Standard. "De onderhandelingen hebben even aangesleept, maar ik wilde me vooral concentreren op mijn herstel na mijn zware operatie. Momenteel train ik individueel en zonder bal. Alles lukt zonder pijn: lopen, springen, trappen... Wanneer ik helemaal terug zal zijn? Daar kan ik nog geen antwoord op geven, maar het zal wel nog dit jaar zijn."

   

  Bij Standard loopt Obbi Oulare Michel Preud'homme tegen het lijf. "Ik was niet verbaasd door zijn vraag of ik onder hem bij Standard wilde komen spelen. We zijn destijds immers in een goede verstandhouding uit elkaar gegaan."

   

  "Hij heeft me wel gevraagd of ik er fysiek en mentaal klaar voor was. Ik kan dus zeggen dat Preud'homme me niet alleen gelanceerd heeft, maar me nu ook gaat herlanceren."