• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren grijpt in na dramatische start en stuurt technisch directeur Reynders weg

  Willy Reynders.

  Exit Reynders bij Lokeren.

  Willy Reynders is niet langer technisch directeur van Lokeren. Hij was er 15 jaar aan de slag. Lokeren heeft zijn start met 1 op 15 gemist.

  Lokeren kon in zijn eerste 5 wedstrijden slechts 1 puntje sprokkelen. Met Willy Reynders wordt de technisch directeur alvast geslachtofferd voor de belabberde resultaten.

   

  "Willy Reynders was de voorbije 15 jaar actief in de sportieve cel van de club. Die samenwerking leverde tal van hoogtepunten op", schrijft Lokeren.

   

  De club won twee keer de Beker van België en proefde ook van Europees voetbal, maar Reynders kwam de jongste maanden steeds meer onder vuur te liggen voor het transferbeleid bij de Waaslanders.

   

  Het is nog niet duidelijk hoe de taken van Reynders zullen worden ingevuld. "Voorlopig gaat alle directe aandacht naar het sportieve luik", klinkt het nog.

  Reynders: "Ik voelde nattigheid"

  "Ik voelde de laatste weken al wat nattigheid. De sfeer was vertroebeld. Ik wil nu niet uitgebreid reageren, want ik ben veel te emotioneel aangedaan door mijn ontslag. Ik heb 15 jaar met hart en ziel voor de club gewerkt en wil nu niets zeggen. Maar dat dit hard aankomt, is een feit", is de eerste reactie van Willy Reynders.

  Boudeweel: "Zijn werk leverde niets meer op"

  Onze commentator Tom Boudeweel legde vorige week de pijnpunten bij Lokeren bloot. Over Willy Reynders zei hij: "Hij heeft een enorme staat van verdienste voor Lokeren, maar de laatste jaren levert zijn werk niets meer op." Lees hier nog eens zijn volledige analyse.