• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko: "Op papier kansloos, maar in voetbal kan alles"

  Bij Club Brugge zijn ze tevreden met de 3 namen die uit de trommel zijn gekomen in de Champions League. "We willen niet alleen die sympathieke ploeg uit België zijn", zegt Ivan Leko.

  Ivan Leko had op voorhand op Real Madrid gehoopt, maar met stadsgenoot Atletico krijgt de coach van Club Brugge een mooi alternatief. "Ik ben tevreden. We loten 2 absolute toppers en 1 topper uit Frankrijk."

   

  "Op voorhand hadden we op toppers gehoopt, maar we willen toch ook niet alleen die sympathieke ploeg uit België zijn. We willen tonen dat we kunnen voetballen."

   

  "Atletico en Dortmund hebben een beetje dezelfde filosofie als Club Brugge, ook met een sterke synergie met de supporters."

   

  "Op papier maken we geen kans, maar in voetbal kan alles. Als Kroatië de WK-finale kan halen en Leicester kan de Premier League winnen, waarom zouden wij dan niet kunnen stunten?"

   

  "Ik heb het volste vertrouwen in mijn ploeg. We zullen uiteraard wat geluk nodig hebben, maar ik geloof dat we in elke confrontatie een kans zullen hebben."

  Dortmund: "Club is een ambitieus team"

  Bij Borussia Dortmund zijn ze op hun hoede voor Club Brugge. "Club is collectief zeer sterk. De Rode Duivels hebben ook de huidige sterkte van het Belgische voetbal aangetoond", waarschuwde coach Lucien Favre. Ook CEO Hans-Joachim Watzke bleef voorzichtig: "Club Brugge is een ambitieuze ploeg."

  "Atletico en Dortmund hebben hetzelfde DNA als Club Brugge"

  "Atletico en Dortmund zijn Europese grootheden"