• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic krijgt boete voor slagje in gezicht tijdens derby

  Ibrahimovic viert.

  Ibrahimovic scoorde al 16 keer voor LA Galaxy.

  Zlatan Ibrahimovic heeft een boete aan zijn been. De Zweed deelde tijdens de derby tegen LAFC een slagje uit. Hoeveel hij moet betalen voor zijn wangedrag is niet duidelijk.

  Ibrahimovic is al van goudwaarde gebleken voor zijn ploeg met onder andere 16 goals in 20 wedstrijden. Ook in de derby tegen Los Angeles FC was hij trefzeker, maar het potje van de Zweed kookte ook over.

   

  Hij legde hij zijn hand op het gezicht van middenvelder Eduard Atista. Tijdens de match kreeg hij daar maar geel voor, maar nu moet hij van de MLS toch nog een boete betalen. Het exacte bedrag werd niet bekendgemaakt.

   

  Het is niet de eerste keer dat Ibrahimovic zich negatief laat opmerken in de Verenigde Staten. In mei kreeg hij ook al eens rood voor het slaan van Montreal Impact-speler Petrasso. Toen werd hij een speeldag geschorst.