• home
 • video
 • pas verschenen

  Verlies tegen Eupen is druppel: Moeskroen stuurt Defays weg

  Defays.

  Defays nam in februari over van Mircea Rednic.

  Moeskroen heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met trainer Frank Defays. De club staat na 5 speeldagen helemaal onderaan met 0 punten. Zijn assistent Laurent Demol neemt voorlopig over. Het is het eerste trainersontslag in 1A dit seizoen.

  Afgelopen weekend ging Moeskroen in eigen huis met 0-1 de boot in tegen Eupen. Daardoor bleef de ploeg eenzaam achter onderaan het klassement met nul punten op 15. "Door de slechte resultaten heeft het bestuur besloten om de samenwerking stop te zetten."

   

  Defays was sinds februari aan de slag bij Moeskroen. Hij nam er toen over van Mircea Rednic. Voor Defays was dit zijn eerste job in eerste klasse. Voordien was hij trainer van amateurclub Virton. 

   

  Zijn opdracht vorig seizoen was om Moeskroen in 1A te houden. Dat lukte, maar dit seizoen liep het dus heel wat moeizamer. "We willen hem bedanken voor het geleverde werk en wensen hem succes in de toekomst", klinkt het nog bij de club. Voorlopig neemt assistent Laurent Demol over. "De komende dagen wordt er een opvolger aangesteld."