Ga naar de inhoud

meest recent

      Chadli tekent bij Monaco: "Grootse dingen verwezenlijken"

       do 30 augustus 2018 22:46
      Nacer Chadli
      Nacer Chadli zet zijn krabbel bij Monaco.

      AS Monaco heeft Nacer Chadli opgepikt bij het gedegradeerde West Bromwich Albion. De Rode Duivel tekende een contract voor 3 jaar bij de ploeg van Youri Tielemans.

      12 miljoen euro

      Na een sterk WK leek Nacer Chadli de clubs voor het uitkiezen te hebben, maar de laatste weken bleef het akelig stil rond de flankspeler. Nadat de deuren van de Engelse markt gesloten waren, leek een transfer ver weg.

       

      Tot nu. Chadli legde 1 dag voor het einde van de transfermarkt zijn medische testen af en zette zijn handtekening onder een contract voor 3 jaar. Monaco zou naar verluidt 12 miljoen euro betalen.

       

      "Ik ben heel gelukkig dat ik naar Monaco kan, een grote Franse club die meespeelt in de Champions League", zegt Chadli. "De resultaten van de voorbije jaren hebben het succes van dit project en de ambitie van deze club bewezen. Ik doe er alles aan om grote dingen te verwezenlijken bij Monaco."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Chadli rondt prachtaanval af op WK

      Op de Wereldbeker in Rusland bezorgde Nacer Chadli België de zege in de 1/8e finales tegen Japan (3-2). In de allerlaatste minuut rondde hij een van de mooiste aanvallen van de Belgen af.

       

      Courtois lanceerde De Bruyne, die de bal razendsnel opdreef. Meunier sprintte mee en dropte de bal in het centrum. Daar liet Lukaku de bal slim schieten voor Chadli. Hij schoot de Rode Duivels naar de kwartfinales tegen Brazilië.

      Nacer Chadli
      Nacer Chadli verlost de Rode Duivels tegen Japan.

      VIDEO: het doelpunt uit alle hoeken

      VIDEO: op de tonen van Titanic

      VIDEO: met commentaar van Frank Raes en Peter Vandenbempt