• home
 • video
 • pas verschenen

  Antwerp zet slotoffensief in: Refaelov en Baby naar de Bosuil

  Antwerp is nog erg actief in de laatste dagen van de transfermarkt. Na Dieumerci Mbokani wordt het aanvallende compartiment ook nog versterkt met Lior Refaelov en Amara Baby.

  Antwerp FC zet zijn ambities om dit seizoen wél Play-off I te halen extra kracht bij. Abdoulaye Seck en Dieumerci Mbokani werden in de eindsprint van de transferperiode al voorgesteld, nu komen daar nog Lior Refaelov en Amara Baby bij.

   

  Refaelov zat bij Club Brugge op een zijspoor. Hij komt voor 1 seizoen over en moet voor gevaar vanaf de flanken zorgen. Met Baby verzekert de club zich van nog meer aanvallende stootkracht. De Senegalees speelde sinds 2015 bij Charleroi, maar ook hij was daar op het 2e plan verzeild geraakt. Baby voelt zich het meest in zijn sas op de linkerflank.