• home
 • video
 • pas verschenen

  Trebel verlengt contract bij Anderlecht: "Ik ben hier gelukkig"

  Adrien Trebel heeft zijn eigen toekomst aan die van Anderlecht verbonden door zijn contract te verlengen tot 2023. "Hij is de motor op het middenveld en de ideale mentor voor onze jonge spelers", zwaait Luc Devroe met lof.

  Adrien Trebel belandde in januari 2017 bij Anderlecht, nadat hij eerst een schijnbeweging naar Standard had gemaakt. Daar ontpopte hij zich tot een onmisbare schakel. Zo onmisbaar, dat Anderlecht zijn contract nu al openbreekt.

   

  "Ik ben erg tevreden met het aanbod", zegt Trebel. "Dit is een blijk van respect. Ik ben hier gelukkig en ik kan me helemaal terugvinden in de ambities van de club. Ik wil iedereen bij Anderlecht bedanken voor zo veel vertrouwen."

   

  Ook sportief manager Luc Devroe is in zijn nopjes. "Adrien is erg belangrijk voor ons. Hij is de motor van het middenveld en de ideale mentor voor onze jonge spelers. Het spreekt vanzelf dat we erg tevreden zijn met zijn beslissing om voor paars-wit te kiezen."