• home
 • video
 • pas verschenen

  Simons wordt geen T3 bij de Duivels: "Combinatie is niet haalbaar"

  Timmy Simons.

  Timmy Simons gaat niet in op het aanbod van de KBVB.

  Roberto Martinez kwam in zijn zoektocht naar een nieuwe T3 aankloppen bij Timmy Simons, maar de 41-jarige ex-speler van Club Brugge bedankte voor het aanbod. "De combinatie is niet haalbaar", zegt Simons, een van de assistenten van Ivan Leko bij Club Brugge.

  Roberto Martinez moet sleutelen aan zijn technische staf. T2 Graeme Jones gaat aan de slag in Engeland, T3 Thierry Henry werd de voorbije weken aan meerdere clubs gelinkt.

   

  In zijn zoektocht naar een nieuwe T3 had de bondscoach zijn oog laten vallen op Timmy Simons, sinds juli een van de assistenten van Club Brugge-trainer Ivan Leko. "De bondscoach heeft me gecontacteerd", bevestigde Simons vanavond bij Q2.

   

  "Maar ik denk niet dat het te combineren is. Als je alles 100 procent wil doen, dan denk ik dat het verstandig is om het nieuwe verhaal van de laatste maanden voort te zetten."

   

  "Combineren is niet haalbaar. Anders ben je nooit thuis. Als het bij je club iets minder druk is of als je vakantie hebt in de zomer, dan ben je weg met het nationale elftal. Dan ben je snel uitgeblust."