• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht haalt linksvoetige centrale verdediger bij Trencin

  De 26-jarige Engelsman speelde sinds 2014 in Slovakije bij Trencin.

  James Alexander Lawrence speelde bij de jeugd van Arsenal en Ajax.

  Anderlecht heeft zijn zoektocht naar een linksvoetige centrale verdediger afgerond met de komst van de Engelsman James Alexander Lawrence (26). Die komt over van de Slovaakse opleidingsclub AS Trencin.

  Lawrence kreeg zijn jeugdopleiding in Engeland en Nederland bij grote clubs als Arsenal, Queens Park Rangers, Ajax, Sparta en RKC. Op profniveau speelde hij sinds 2014 bij Trencin. In 115 wedstrijden was hij goed voor 9 goals. In 2015 en 2016 pakte hij de dubbel in Slovakije. Enkele weken geleden stuntte hij met Trencin nog tegen Feyenoord in Europa (4-0).

   

  Trencin levert wel vaker talenten voor de Jupiler Pro League: Moses Simon, Wesley Moraes, Samuel Kalu en Leon Bailey zijn illustere voorgangers.