• home
 • video
 • pas verschenen

  Gepikeerde Mourinho: "Heb meer titels dan alle Premier League-coaches samen"

  Mourinho, al roepend langs de zijlijn.

  Mourinho verliet de persconferentie met de vraag om meer respect.

  Manchester United kreeg gisterenavond in eigen huis met 0-3 een pijnlijke draai rond de oren van Tottenham. In de persconferentie achteraf zat dan ook een gefrustreerde United-coach José Mourinho, die zeer geprikkeld reageerde op een vraag van een journalist.

  “Weet je wat dit betekent?", vroeg Mourinho toen hij drie vingers in de lucht stak. "3-0. Maar ze staan echter ook voor drie Premier League-titels. Ik heb meer Premierships gewonnen dan de andere negentien managers in Engeland samen. Drie voor mij en twee voor de anderen."

   

  Terwijl Mourinho zijn antwoord aan het afronden was, stond de Manchester United-coach al recht om de persconferentie te verlaten. "Respect, respect, respect", foeterde hij nog bij zijn exit. 

  Overigens moet het ook gezegd worden dat Mourinho niet alleen maar boze reacties gaf na het verloren duel tegen Tottenham. Hij had lovende woorden voor zowel zijn spelers, als de fans. 

   

  De sfeer op Manchester United is allerminst fijn na een tweede nederlaag op een rij. De Portugees leeft daarnaast in onmin met het bestuur vanwege het transferbeleid en is er ook nog sprake van spanning tussen hem en sterspeler Paul Pogba.