• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Roemeense trainer weggestuurd na tackle op speler

  De trainer haalt de speler neer en wordt vervolgens door de scheidsrechter richting tribune gestuurd.

  Had Sandoi heimwee naar zijn actieve voetbalcarrière?

  Club Brugge-Anderlecht was af en toe potig te noemen. Maar dat was peanuts in vergelijking met wat er zaterdag in de Roemeense 2e klasse gebeurde. Daar werd een speler foutief afgestopt door … de trainer van de tegenpartij.

  Heimwee naar zijn actieve voetbalcarrière?

  Wat Emil Sandoi, de Roemeense ex-international en trainer van FC Arges, bezielde toen hij de speler van Targoviste neerhaalde, daar hebben we het raden naar. Dat het een merkwaardig beeld was in de topper, dat is zeker.  De Roemeense ref kon er echter niet mee lachen en stuurde Sandoi prompt richting tribune. De topper eindigde uiteindelijk op 1-1.