• home
 • video
 • pas verschenen

  Derijck ruilt Zulte Waregem voor Gent: "Op 3 fronten strijden"

  AA Gent heeft op de valreep met Timothy Derijck nog een stevige versterking voor zijn defensie binnengehaald. Gent kon Derijck losweken bij Zulte Waregem, waar hij sinds 2016 een rots in de branding was.

  Timothy Derijck tekende een contract voor 2 seizoenen bij AA Gent, de 8e club uit zijn profcarrière, die zich voor een groot deel in Nederland afspeelde. "Ik heb al heel wat ervaring opgedaan in België en Nederland. Die kan ik overbrengen aan de jeugd", zegt de 31-jarige centrale verdediger.

   

  "Andere sterke punten van mij zijn de opbouw en de coaching", voegt hij er nog aan toe. "Ik hoop dat ik met Gent zo lang mogelijk zal kunnen meestrijden op 3 fronten." Derijck zal bij Gent de concurrentie moeten aangaan met Plastoen, Rosted en Bronn.