• home
 • video
 • pas verschenen

  Matias Suarez kan het nog: knappe dribbel en goal tegen Estudiantes

  Matias Suarez

  Suarez speelde acht jaar bij Anderlecht.

  Kent u Matias Suarez nog? De Argentijn speelde bij Anderlecht tussen 2008 en 2016, maar werd meermaals afgeremd door blessures. Hij keerde terug naar zijn thuisland om aan de slag te gaan bij Belgrano. In de wedstrijd tegen Estudiantes liet de Argentijn nog een keer zijn klasse bewonderen, met een knap doelpunt.

  Matias Suarez streek in 2008 neer bij Anderlecht, waar hij bij momenten heel mooie dingen liet zien. Zo was hij in 2011 de laureaat van de Gouden Schoen. Hij werd met Anderlecht vier keer kampioen en speelde meer dan 200 matchen in paars-wit shirt. 

   

  Sinds 2016 is de inmiddels 30-jarige Argentijn terug aan de slag in eigen land bij Belgrano. In de thuiswedstrijd tegen Estudiantes scoorde hij een knap doelpunt, nadat hij enkele verdedigers in de wind had gezet. Suarez maakte de 2-0 voor zijn team, dat de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 zou winnen. 

  Bekijk hier het doelpunt van Suarez