• home
 • video
 • pas verschenen

  Deschacht (37) officieel naar Lokeren: "Nog altijd honger naar voetbal"

  Olivier Deschacht keert terug naar zijn jeugdclub.

  Olivier Deschacht keert terug naar zijn jeugdclub.

  Vandaag heeft Sporting Lokeren bevestigd dat Olivier Deschacht volgend seizoen bij de club zal spelen. Het nieuws hing gisteren al in de lucht. "Ik heb gevoel dat mijn carrière nog niet ten einde is", zegt Deschacht over zijn transfer.

  Het nieuws van de transfer werd vandaag bekendgemaakt op de website van Lokeren, maar hing gisteren al wel in de lucht. Deschacht komt terug thuis bij de club waar het 21 jaar geleden allemaal begon. Hij speelde van 1995 tot 1997 bij de jeugdploeg van Lokeren.

   

  In zijn hele carrière speelde Deschacht maar bij 1 club, Anderlecht. "Ik heb nog altijd honger naar voetbal en ben gelukkig dat Lokeren me deze kans gegeven heeft om mijn passie verder te zetten", aldus Deschacht.