• home
 • video
 • pas verschenen

  Nog niet uitgefeest? Hugo Lloris dronken achter het stuur betrapt

  Lloris, in actie op het WK.

  Lloris werd opgepakt door de politie en zat zeven uur lang vast in een politiekantoor.

  Hugo Lloris heeft afgelopen nacht te diep in het glas gekeken. De Franse doelman van Tottenham legde een positieve alcoholtest af. Lloris zat op het moment van de feiten achter het stuur van zijn wagen. 

  Lloris, die op het WK in Rusland de wereldbeker won met Frankrijk, werd door de politie van Londen opgepakt en meegenomen voor verhoor. Volgens Engelse media zat de doelman maar liefst zeven uur lang vast in een politiekantoor. Hij werd uiteindelijk op borg vrijgelaten.  

   

  Of Lloris sportieve sancties van zijn club of coach moet vrezen, is nog niet geweten. Wel wordt de Fransman op 11 september bij de rechter verwacht om zich te verantwoorden.

  "Volledig onaanvaardbaar"

  Lloris heeft intussen publiekelijk zijn excuses aangeboden. "Met de auto rijden wanneer je alcohol hebt gedronken, is volledig onaanvaardbaar. Ik neem totale verantwoordelijkheid voor mijn acties. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil geven."