• home
 • video
 • pas verschenen

  Gelukstapijt Rostov komt op de markt als vierde shirt

  Shirt Rostov

  Het nieuwe shirt van Rostov met tapijtmotief.

  Een thuisnederlaag twee weken geleden was voor een fan van FC Rostov het signaal om de volgende thuiswedstrijd alles uit de kast te halen. Hij nam zijn 'gelukstapijt' mee naar de wedstrijd, en wonder boven wonder miste het zijn effect niet. Rostov won de match met 4-0. De club zocht de man op en besloot om het tapijt om te zetten in een tenue voor de ploeg. 

  Twee weken geleden verloor FC Rostov (Rus) in eigen huis van Krylja Sovetov (0-1). Een fan besloot het heft in eigen handen te nemen om zijn club er weer bovenop te helpen, en nam zijn 'gelukstapijt' mee naar het stadion voor de volgende thuismatch, tegen Krasnojarsk. Het leek zijn team te inspireren, want de wedstrijd werd prompt met 4-0 gewonnen.

  Tapijt wordt nieuwe vierde tenue

  Het opmerkelijke initiatief werd door officials van de thuisploeg opgemerkt, en via een zoekactie op social media kwamen ze uiteindelijk bij de man in kwestie uit. Ze nodigden hem en zijn tapijt uit op de club, en de rest is geschiedenis. Het tapijtshirt is te koop voor 2500 roebels (ongeveer 36 euro).