• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Carcela is blij om Onyewu terug te zien

  Oguchi Onyewu en Mehdi Carcela

  Oguchi Onyewu en Mehdi Carcela begroeten mekaar hartelijk.

  Oud-verdediger Oguchi Onyewu (36) heeft een bezoekje gebracht aan zijn ex-club Standard. Met Michel Preud'homme, Mehdi Carcela en Réginal Goreux liep de Amerikaan er enkele oud-bekenden tegen het lijf.

  "Standard betekent veel voor mij"

  Oguchi Onyewu speelde vorig decennium 5 seizoenen voor Standard. Gisteren kwam hij nog eens langs in de academie van de club.

   

  "Ik ben op reis in Europa en dan mag een bezoek aan Standard zeker niet ontbreken", legt de Amerikaanse verdediger in het Frans uit aan Standard TV.

   

  "De club heeft veel voor me betekend in mijn carrière. Ik heb hier veel mooie momenten beleefd, denk maar aan de landstitels (in 2008 en 2009, red)."

   

  "Veel spelers behalve Carcela en Goreux ken ik niet meer, de staf nog natuurlijk wel." Onyewu schudde onder meer Michel Preud'homme de hand. In 2008 wonnen ze samen de Belgische landstitel.

   

  Anno 2018 staat de rijzige verdediger niet meer op het voetbalveld. "Maar als zakenman heb ik wel enkele projecten lopen in en rond het voetbal. Ik verveel me niet."

  Bekijk de reportage van Standard TV:

  Mehdi Carcela is blij om Oguchi Onyewu nog eens tegen het lijf te lopen. De nummer 10 begroet hem met een toepasselijke handshake. In 2009 kroonden ze Standard samen tot landskampioen.