• home
 • video
 • pas verschenen

  Alderweireld verwacht telefoontje, hangt Mourinho aan de lijn?

  Toby Alderweireld

  Alderweireld wordt voor de eerste keer vader.

  Een post van Rode Duivel Toby Alderweireld heeft voor enige hilariteit gezorgd op Twitter. De Tottenham-verdediger postte een foto waarop te zien is hoe hij een telefoontje verwacht. Alderweireld wordt namelijk vader van een dochtertje. De reacties van supporters lieten niet lang op zich wachten. Een foto van een bellende Mourinho was de meest opvallende. 

  Alderweireld is in blijde verwachting van een dochtertje

  Toby Alderweireld was deze zomer een veelbesproken target in Engeland. De verdediger was door zijn blessure naast de ploeg gevallen bij Tottenham, en volgens de geruchten lag José Mourinho op vinkenslag om de verdediger naar Old Trafford te halen.

   

  De transfer ging echter niet door, en vorig weekend speelde Alderweireld gewoon terug mee achterin bij Tottenham, samen met Jan Vertonghen. Op een foto van Alderweireld op Twitter, waarop hij een telefoontje verwacht over de geboorte van zijn dochter, werd meteen massaal gereageerd.

   

  De onderstaande foto, waarin José Mourinho te zien is terwijl hij een telefoontje pleegt, is de meest opvallende. Een hint zal het alleszins niet zijn, want de transferperiode is in Engeland al afgesloten. 

  Mourinho hangt aan de lijn