• home
 • video
 • pas verschenen

  Koppel noemt kind naar Aziatische Spelen: "Abidah Asian Games"

  Een Indonesisch koppel heeft zijn dochtertje genoemd naar de Aziatische Spelen die momenteel in hun woonplaats Palembang plaatsgrijpen. Ze gaven hun kind de naam: "Abidah Asian Games". Ze willen zo het topsportevenement in hun contreien eren.

  Abidah Asian Games, het 3e kindje in het gezin van Yordania Denny, werd 1 maand te vroeg geboren. "We hadden wel al een voornaam, enkel een achternaam hadden we nog niet."

   

  "Zo'n evenement als de Aziatische Spelen is zeldzaam. Het wordt maar om de paar jaar georganiseerd. Dit jaar was het zeker speciaal  omdat het in een stad als Palembang plaatsvond", zegt het koppel.

   

  Mama Vera ziet een grote toekomst voor haar dochter weggelegd. "Als ze het talent en de motivatie heeft, zullen we haar steunen." De kersverse papa ziet dan weer een carrière als badmintonster voor zijn dochter weggelegd. "Indonesië is goed in badminton."

   

  Tot nu werden er wel vaker kindjes geboren en genoemd naar succesvolle sporters. Krijgen we een next best trend? Zou er in Glasgow ondertussen een kindje "European Games" geboren zijn?

  De pasgeboren Abidah Asian Games.

  De pasgeboren Abidah Asian Games.