• home
 • video
 • pas verschenen

  Club tast diep in de buidel om Rezaei weg te kapen bij Charleroi

  Kaveh Rezaei

  Kaveh Rezaei vertegenwoordigt nu blauw-zwart.

  Rezaei juicht bij Charleroi.

  Rezaei scoorde dit seizoen al 3 keer.

  0 / 0

  Club Brugge heeft een nieuwe spits voorgesteld en het is een bekend gezicht in de Jupiler Pro League. De landskampioen haalde Kaveh Rezaei weg bij Charleroi. De club zou er naar verluidt 5 miljoen euro neergeteld hebben voor de Iraanse aanvaller. Hij tekent er voor 4 jaar. "Ik ben naar hier gekomen om kampioen te spelen."

  Na het vertrek van Diaby naar Sporting Lissabon had Club Brugge nood aan een nieuwe aanvaller. Ivan Leko liet zijn oog vallen op Kevah Rezaei, de spits van POI-concurrent Charleroi. Die club was niet happig om de spits, die dit seizoen al 3 keer trefzeker was, te laten gaan.

   

  Maar Club Brugge had veel geld veil voor de aanvaller. Naar verluidt was er 5 miljoen euro gemoeid met de transfer. Dat zou van Rezaei de duurste transfer maken tussen twee Belgische clubs. Rezaei tekende bij de landskampioen voor 4 seizoenen.

   

  "Ik ben heel blij dat ik bij deze grote club ben. Club is groot in België en in Europa. Dit is een grote stap in mijn carrière", vertelde de spits in een eerste interview. "Ik scoor graag, maar ik wil ook andere spelers helpen. Ik ben naar hier gekomen om de titel te pakken en het goed te doen in de Champions League."

  Rezaei legde vandaag zijn medische testen af