• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard won, maar kreeg toch koude douche in Lokeren

  De spelers van Standard worden nat gesproeid in Lokeren.

  De spelers van Standard worden nat gesproeid in Lokeren.

  De meest opvallende video's van de afgelopen speeldag hebben we gebundeld in een artikel. Bekijk hier wat u mogelijk gemist heeft de afgelopen drie dagen.

  Trebel maakt bijna Goal van het Jaar

  Adrien Trebel was heer en meester op het veld tegen Moeskroen. Hij scoorde en verdeelde het spel van Anderlecht. Bijna zette hij de kroon op het werk met een goal die zeker in het VRT-archief als "te bewaren" zou zijn beland. Zijn poging vanop eigen speelhelft stierf een stille dood op de dwarslat.

  Limbombe schiet Van Crombrugge even buiten westen

  Doelman zijn is soms een hondenstiel. Zelfs als je je werk perfect uitvoert, de bal uit je doel houden, krijg je soms een serieuze tik. Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge weet dat nu ook. Na een schot van Limbombe tegen het hoofd ging hij even neer. Gelukkig zonder verdere schade.

  Sproeiers op Daknam schieten te laat in werking

  Bij Lokeren loopt niets zoals het zou moeten voorlopig. Zelfs de sproei-installatie laat het afweten. De spelers werden net voor het begin van de tweede helft helemaal nat gesproeid.

  Cornervlag van de Bosuil speelde cruciale rol tegen Club Brugge

  Gezien hoe de corner tot stand kwam waaruit Antwerp de beslissende gelijkmaker maakte tegen Club Brugge? Het antwoord vindt u in onderstaande video. De hoofdrol is voor de cornervlag.

  Penalty of niet?

  De meest besproken goal van het afgelopen weekend viel in Eupen. AA Gent won in de Oost-Kantons dankzij een late penalty, die werd aangegeven door de VAR. Beslist u zelf maar of de bal op de stip moest?