• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard: "Deze zomer nog vertrekken? Ik blijf, ik ben hier gelukkig"

  Eden Hazard in actie.

  Eden Hazard was beslissend voor Chelsea tegen Arsenal.

  Eden Hazard heeft de fans van Chelsea gelukkig gemaakt. De Rode Duivel leek deze zomer op weg naar de uitgang, maar heeft nu zelf gezegd dat hij in Londen blijft. "Ik zit hier nog goed. We zien wel over een of twee jaar wat er gebeurt."

  Hazard is volgens zijn trainer nog niet fit om 90 minuten te spelen, maar maakte als invaller tegen Arsenal wel het verschil met de assist voor de winnende goal. Toch zullen de fans nog blijer zijn met wat hij na de match vertelde aan RMC Sport.

   

  "Ik zit hier nog goed", antwoordde hij op een vraag over een eventuele transfer. "We zien wel wat er over een jaar of twee jaar gebeurt." Na het WK zei Hazard nochtans dat het misschien tijd was voor iets anders en dat zijn geliefde bestemming wel bekend was. Iedereen dacht dus aan een overstap naar Real Madrid.

   

  "Iedereen weet wat ik toen gezegd heb, maar ik ben hier gelukkig. Nog vertrekken deze zomer? Ik blijf. De transfermarkt in Engeland is gesloten. Clubs kunnen geen spelers meer halen. Het zou vreemd zijn als Chelsea me nog zou verkopen want het kan geen vervanger meer halen."

   

  "Bovendien merk ik dat de fans nog van mij houden", besloot de Rode Duivel lachend.