• home
 • video
 • pas verschenen

  Björn Engels kiest voor avontuur in Ligue 1 bij Stade de Reims

  Björn Engels heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger trekt het shirt van Stade de Reims aan. De Franse club huurt hem van Olympiakos. Als de promovendus in eerste klasse kan blijven, moet Stade de Reims Engels definitief overkopen.

  Bij Olympiakos had Engels na amper één seizoen al geen toekomst meer. De ex-Club Brugge-speler mocht uitkijken naar een nieuwe club. Die heeft de 23-jarige verdediger gevonden in Frankrijk. Hij gaat op uitleenbasis aan de slag bij Stade de Reims. 

   

  De club werd vorig seizoen kampioen in de Ligue 2 en mag daarom dit seizoen aantreden in de hoogste klasse. Als de club kan overleven in de Ligue 1 moet ze Engels definitief overkopen van Olympiakos. In Griekenland had Engels eigenlijk nog een contract tot 2021.

   

  De nieuwe club van Engels is alvast goed aan het seizoen begonnen. Stade de Reims won zijn openingsduel tegen Olympique Lyon.

   

  Rode Duivel Meunier kijkt al uit naar de confrontatie in de Ligue 1

  Tweets over de transfer