• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho over City-docu: "Hoefde niet zo respectloos te zijn"

  José Mourinho en Pep Guardiola

  José Mourinho en Pep Guardiola zijn niet de beste maatjes.

  Een tv-ploeg van Amazon kreeg de kans om Manchester City een heel seizoen lang overal te volgen. Ook José Mourinho zag de achtdelige documentaire en was niet opgezet.

  De documentaire over het seizoen van Manchester City ging donderdag in première en werd goed onthaald. Behalve aan de "andere kant" van Manchester. "Ik denk dat je ook een fantastische film had kunnen maken en toch respectvol had kunnen blijven", zegt United-coach José Mourinho.

   

  "Je kunt een steenrijke club zijn en de beste spelers van de wereld halen, maar klasse is onbetaalbaar", sneerde de Portugees, die wel niet verduidelijkte met welke passages hij problemen had. In één scène praat Kevin De Bruyne onder meer over zijn moeilijke doortocht bij Chelsea, dat toen geleid werd door Mourinho.

   

  Pep Guardiola is alvast niet onder de indruk. "Als je een cameraploeg 24 uur per dag binnenlaat, kunnen er zulke scènes bijzitten. Ik denk niet dat er iets bijzonders was. Je ziet gewoon hoe het eraan toegaat achter de schermen bij een voetbalploeg."

  Trailer van "All or nothing: Manchester City"