• home
 • video
 • pas verschenen

  Armstrong bezoekt geplaagde Ullrich: "Hij heeft onze steun nu nodig"

  Jan Ullrich en Lance Armstrong

  Jan Ullrich en Lance Armstrong trekken een paar dagen met elkaar op.

  Jan Ullrich was de voorbije weken niet weg te slaan uit de roddelrubrieken van de kranten. Zijn oude rivaal Lance Armstrong trok naar Duitsland om hem een hart onder de riem te steken.

  "Politie pakt verwarde Ullrich op na ruzie met buurman op Mallorca", "Ullrich zit in de cel voor slagen aan een prostituee". Het is maar een greep uit de koppen van de voorbije weken over de neergang van voormalig Tourwinnaar Jan Ullrich.

   

  Ook Lance Armstrong zag het vanuit Texas met lede ogen aan en besloot prompt naar Duitsland te trekken om zijn voormalige wapenbroeder een bezoekje te brengen. "Het was geweldig om een dagje met deze man door te brengen", schrijft Armstrong op zijn Instagram.

   

  "Zoals jullie allemaal wel weten, hou ik van Jan Ullrich. Hij was een bijzondere rivaal. Hij maakte mij bang, motiveerde mij en heeft het beste in mij naar boven gehaald. Pure klasse op de fiets."

   

  "We spoelen door naar vandaag en mijn vriend maakt een moeilijke periode door. Ik kon het niet laten om enkele dagen met hem door te brengen in Duitsland."

   

  "Ik hoop dat jullie Jan allemaal in jullie gebeden opnemen. Hij heeft onze hulp nu nodig."