• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko over Antwerp: "Ze waren tot nu de grote verrassing van seizoen"

  Op speeldag 4 maakt Club Brugge de beladen verplaatsing naar Antwerp. Op het veld wordt een fysieke strijd verwacht.  "We proberen het op onze eigen manier te doen, maar winnen is het eerste objectief", zei Ivan Leko op zijn persconferentie.

  Vorig seizoen moest Club tot de 92e minuut zwoegen om een 2-0-achterstand op te halen tot 2-2. Ivan Leko verwacht niet dat Antwerp dit seizoen wel een hapklare brok wordt.

   

  "Volgens veel mensen wordt dit onze eerste echte test. Antwerp was voor mij de grote verrassing de eerste drie matchen. Antwerp heeft veel power en loopvermogen.

   

  "Het is een team van winnaars en ze slikten nog geen tegengoal. Het wordt een echte test voor ons. We zullen proberen te winnen met onze eigen manier van spelen, maar winnen is altijd het belangrijkste objectief."

   

  "Of Club beter is dan vorig seizoen? Moeilijk te zeggen. We missen met Mechele, Nakamba, Wesley, Diaby en Limbombe 5 titularissen van toen. De nieuwe groep liet al mooie dingen zien, maar we zijn nog geen 100%. Club Brugge heeft volgens mij wel genoeg kwaliteiten om elke wedstrijd in België te winnen, ook zonder die spelers.”

  "We kunnen meer power op het middenveld gebruiken"

  Ivan Leko liet eerder al verstaan dat hij nog op minstens twee versterkingen hoopt. "Op basis van vorig seizoen hebben we al lang ons plan voor deze transferperiode klaar. Ik weet dus wat onze doelstellingen zijn, maar ben nu bezig met de match tegen Antwerp."

   

  "Zelfs met of zonder Nakamba, we hebben meer power op het middenveld nodig. Ik ben blij met de prestaties van Rits en Baiye, maar bij een topclub heb je gezonde concurrentie nodig."