• home
 • video
 • pas verschenen

  Teodorczyk mag goals gaan maken voor Udinese

  Teodorczyk maakte 45 goals in 93 Anderlecht-duels.

  Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Lukasz Teodorczyk. De Poolse aanvaller verhuist naar de Serie A, waar hij voor Udinese gaat voetballen. Dat hebben makelaar Mogi Bayat en Anderlecht officieel de wereld ingestuurd. 

  De transfermarkt in Italië sluit vanavond om 20u. Vanochtend meldde zijn managementbureau dat Teodorczyk medische testen aan het afleggen was in Italië. En dat gebeurde dus bij Udinese.

   

  Tijdens zijn twee seizoenen bij paars-wit scoorde Teodorczyk 45 keer in 93 wedstrijden. In het seizoen 2016-2017 had hij met de topschutterstitel (22 goals) een groot aandeel in de titel. De wispelturige Pool had nog een contract tot midden 2020, maar moest weg. Vanhaezebrouck haalde immers Santini en Dimata binnen deze zomer.