• home
 • video
 • pas verschenen

  Allegri laat Ronaldo morgen debuteren in de Serie A

  Cristiano Ronaldo.

  Ronaldo scoorde al tijdens de voorbereiding.

  Cristiano Ronaldo mag morgen, zoals verwacht, zijn debuut maken in de Italiaanse competitie. De zomeraanwinst krijgt een plek in de basis bij Juventus van trainer Massimiliano Allegri.

  Een van de transfers van deze zomer was de overstap van Cristiano Ronaldo van Real Madrid naar Juventus. De 33-jarige Portugees trok het wit-zwarte shirt pas een eerste keer enkele dagen geleden aan voor een oefenduel tegen de B-ploeg en scoorde ook meteen zijn eerste doelpunt.


  Dit weekend begint de Italiaanse competitie echt en coach Allegri gunt Ronaldo meteen een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Chievo morgenavond. "Cristiano is niet zomaar een voetballer. Dat bewijzen zijn statistieken. Hij is een meerwaarde voor onze ploeg. Toch mogen we nu niet op onze lauweren rusten en denken dat we alles zullen winnen met hem op het veld."

   

  Ook andere nieuwkomers staan aan de aftrap: Bonucci en Cancelo. "Dit wordt een interessant seizoen. Op papier hebben wij het sterkste team, maar dat is niet voldoende. Er zijn veel topspelers nu in Italië. Ronaldo is er daar een van."

  De uitspraken van Allegri op zijn persconferentie