Chelsea- en Atletico-fans drijven spot met bankzitter Courtois

    Op Twitter was Thibaut Courtois mikpunt van spot na de nederlaag van Real Madrid tegen stadsgenoot Atletico in de Europese Supercup. Hoewel Courtois geen aandeel had in het verlies van zijn ploeg - hij zat in de tribune - heeft een deel van de fans van Chelsea en Atletico de transfer van Courtois duidelijk nog niet verteerd.

    Courtois wordt zondag wel in de basis verwacht

    Een verrassing was het niet dat Thibaut Courtois tijdens de Europese Supercup in de tribunes zat. Vooraf werd al algemeen aangenomen dat Keylor Navas zou spelen, uit erkentelijkheid voor zijn bijdrage aan de eindzege in de Champions League.

     

    Zondag speelt Real zijn eerste competitiematch tegen Getafe. Dan wordt Courtois wel in de basis verwacht en kan hij zijn criticasters van antwoord dienen op het veld.