• home
 • video
 • pas verschenen

  Genoa en Sampdoria slaan start van Serie A over na brugramp

  Tientallen auto's stortten dinsdag circa 45 meter naar beneden toen de Morandibrug het begaf

  Genoa en Sampdoria komen niet in actie tijdens de eerste speeldag van de Serie A. De twee clubs uit Genua krijgen naar aanleiding van de ingestorte Morandibrug toestemming om hun openingswedstrijd later in te halen

  Dit weekend gaat de bal ook in de Italiaanse Serie A weer aan het rollen, maar twee wedstrijden worden alvast afgelast. Sampdoria (tegen Fiorentina) en Genoa (tegen AC Milan) zullen hun wedstrijd later op het seizoen inhalen.

   

  De Serie A bekijkt nog of de andere wedstrijden van de eerste speeldag wel worden gespeeld. Bij de instorting van de Morandibrug in Genua vielen 38 doden. Nog negen gewonden vechten voor hun leven in het ziekenhuis. 

  Tweet: