• home
 • video
 • pas verschenen

  Bernd Thijs wordt rechterhand van Hasi in Saudi-Arabië

  Bernd Thijs kiest voor een avontuur bij Al-Raed.

  Bernd Thijs heeft drie maanden na zijn ontslag bij AA Gent een nieuwe club gevonden. Hij kiest voor een avontuur als assistent-trainer bij het Saudische Al-Raed, waar ex-Anderlecht-trainer Besnik Hasi de plak zwaait.

  Bernd Thijs was de voorbije elf jaar aan de slag bij AA Gent: eerst zeven jaar als speler, dan vier jaar als assistent van Hein Vanhaezebrouck en Yves Vanderhaeghe. 

   

  Vorig seizoen werd Thijs bedankt voor bewezen diensten bij Gent. Drie speeldagen voor het einde van Play-off I betaalde de voormalige Rode Duivel het gelag voor de tegenvallende resultaten in de play-offs. Thijs tekent nu een contract voor één jaar bij Al-Raed.