• home
 • video
 • pas verschenen

  Geschke wordt ploegmaat Van Avermaet in 2019

  Simon Geschke

  Simon Geschke verlaat Sunweb na tien seizoenen.

  Simon Geschke verlaat na dit seizoen Team Sunweb en zal in 2019 uitkomen voor CCC, de opvolger van BMC. De 32-jarige Duitser rijdt volgend seizoen aan de zijde van onder meer Greg Van Avermaet en Serge Pauwels.

  Simon Geschke werd onlangs 25e in de Tour en reed in totaal tien jaar voor Team Sunweb. "Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", zegt de Duitser. "Ik sta te popelen om de komende seizoenen de klassiekers in de Ardennen te rijden, mijn favoriete terrein. Het is spannend om in een nieuwe groep terecht te komen."

   

  Bij zijn nieuwe team CCC, dat volgend jaar de licentie van het huidige BMC overneemt, zijn ze ook tevreden met zijn komst. "Simon heeft al een indrukwekkende carriere achter zich", zegt Jim Ochowicz, zijn toekomstige baas. "Hij zal met al zijn ervaring een meerwaarde zijn voor ons team."