• home
 • video
 • pas verschenen

  Facebook zal ook Champions League-duels uitzenden in Latijns-Amerika

  " "

  Jaarlijks zal Facebook 32 Champions League-wedstrijden uitzenden in Latijns-Amerika.

  Gisteren was er de deal tussen Facebook en de Spaanse Liga om de komende 3 jaar gratis en live alle Spaanse competitiewedstrijden in 8 Zuid-Aziatische landen uit te zenden. Vandaag maakte de UEFA bekend dat 's werelds grootste sociaalnetwerksite in Latijns-Amerika live Champions League-voetbal zal tonen.

  Het akkoord is wel minder uitgebreid dan dat tussen Spanje en Zuid-Azië, waar 3 jaar lang alle competitiematchen zullen te zien zijn. Facebook zal over de periode 2018-2021 jaarlijks 32 wedstrijden van het hoogste Europese niveau uitzenden in Latijns-Amerika, waaronder de finale en de Europese Supercup. Vanavond is de clash tussen Real en Atletico Madrid in Tallinn. al over de plas te volgen.

   

  Latijns-Amerika omvat ruwweg Midden-en Zuid-Amerika. Over het bedrag van de overeenkomst werd niets bekendgemaakt.