• home
 • video
 • pas verschenen

  Clubicoon over Man.United: "Ook dit seizoen geen kampioen"

  United klopte Leicester op speeldag 1 met 2-1.

  Paul Scholes ziet Manchester United ook dit seizoen geen kampioen van Engeland worden. "City en Liverpool hebben meer troeven", zegt de vroegere speler van United.

  Paul Scholes speelde zijn hele leven voor Manchester United. Na zijn pensioen wordt het clubicoon geregeld om zijn mening gevraagd.

   

  Vorig seizoen eindigde United op 19 punten van stadsgenoot en kampioen City. Volgens Scholes heeft de club van Romelu Lukaku en José Mourinho daar niet de gepaste conclusies uit getrokken.

   

  "Ik zie United dit seizoen niet dichter komen", zegt Scholes. "Als je naar City en ook naar Liverpool kijkt, dan beschikt United zeker niet over de kwaliteit van die twee clubs."

   

  "Liverpool heeft echt enkele goeie transfers gedaan en lessen getrokken uit vorig seizoen. City kennen we dan weer allemaal als een sterk geheel, met geweldige spelers en een geweldige coach."

   

  "Bij United is dat anders. We kennen dat team niet echt, je kent die spelers niet echt en je weet niet hoe de ploeg week na week zal kunnen presteren. Dus hoop ik dat ik het verkeerd voor heb, maar ik zie United niet voor de titel strijden."