Ga naar de inhoud

meest recent

      Malinovski blijft Genk trouw: smaakmaker tekent bij tot 2022

       di 14 augustus 2018 20:08
      Malinovski viert.
      Malinovski scoorde dit seizoen al 5 keer.

      Racing Genk heeft het contract van smaakmaker Ruslan Malinovski opengebroken. De Oekraïener tekende een nieuwe overeenkomst tot 2022. "Genk en bij uitbreiding het hele supporterslegioen zijn zeer blij dat hij in Genk blijft."

      Malinovski heeft zijn seizoensstart niet gemist bij Genk. Hij vond al 5 keer de weg naar doel in de competitie en Europese wedstrijden. "Hij is een van de sterkhouders van de ploeg", staat te lezen op de clubwebsite. "Met zijn inzet en fantastische traptechniek groeide hij snel uit tot een vaste waarde."

       

      Genk wou hem dan ook graag langer aan zich binden. Malinovski had een contract tot 2021, maar tekent nu een nieuwe overeenkomst tot 2022. Met een enthouasiast bericht op Twitter kondigde de club het nieuws aan. "Genk en bij uitbreiding het hele supporterslegioen zijn zeer blij dat Ruslan in Genk blijft."

       

      Malinovski speelt sinds januari 2016 in Genk. Hij werd eerst gehuurd van Sjachtjor Donjetsk, maar in juli 2017 werd hij definitief overgenomen. 

      Genk is zeer blij met de contractverlenging

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.