• home
 • video
 • pas verschenen

  Katjoesja heeft volgend seizoen geen plaats meer voor Tony Martin

  Martin in zijn trui van Katjoesja.

  Tony Martin (33) zoekt een nieuwe ploeg.

  Tony Martin zal na dit seizoen niet meer voor Katjoesja-Alpecin rijden. Dat heeft de manager van de Duitse wielrenner bevestigd. "Hij heeft er geen nieuwe aanbieding gekregen." Martin lijkt nu op weg naar LottoNL-Jumbo.

  Tony Martin werkt momenteel aan zijn terugkeer na een wervelbreuk die hij bij een val in de 8e rit van de Ronde van Frankrijk opliep. De 33-jarige Duitser, die heel lang een vaste pion was bij Quick-Step, koerst sinds twee jaar voor Katjoesja-Alpecin. Daar heeft hij nu geen toekomst meer.

   

  "Katjoesja-Alpecin is geen optie meer want Tony heeft er geen nieuwe aanbieding gekregen", vertelde zijn manager Jörg Werner. "Of hij naar LottoNL-Jumbo trekt? We zijn in gesprek met meerdere teams, LottoNL-Jumbo is er een van. Tony heeft een leeftijd waarop zijn keuze goed doordacht moet zijn."