• home
 • video
 • pas verschenen

  Boyata bewijst met video waarom hij afwezig is: "Ik ben geblesseerd"

  Boyata met elektroden in zijn rug.

  Dedryck Boyata krijgt een spierbehandeling.

  Komt het nog goed tussen Rode Duivel Dedryck Boyata en zijn club Celtic Glasgow? De verdediger ontkent alleszins dat transferperikelen de oorzaak zijn voor zijn afwezigheid in Athene, waar Celtic een wedstrijd speelt in de voorronde van de Champions League. "Ik ben nog niet 100 procent", zette hij bij een filmpje van zijn revalidatie op Instagram.

  Een opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van trainer Rodgers voor de terugmatch tegen AEK Athene in de 3e voorronde van de Champions League was Boyata. De verdediger ging niet met zijn ploegmaats naar Griekenland. Mogelijk zou onenigheid over een mislukte transfer aan de basis liggen. 

   

  "Het is spijtig, maar we zullen dit intern oplossen", zei Rodgers over de zaak op zijn persconferentie. Boyata zelf heeft op Instagram ontkend dat er een haar in de boter zou zitten. Hij postte een filmpje waarin hij met elektroshocks behandeld wordt. 

   

  "Een spierbehandeling om sterker terug te keren op het veld", schreef hij. "Omdat ik nog niet 100 procent ben kan ik jammer genoeg niet spelen. Maar ik steun al mijn ploegmaats en hoop op de kwalificatie."

  De video van Boyata op Instagram