• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi krijgt steun van WK-uitblinker Tsjerysjev in de spits bij Valencia

  De Rus was op het WK goed voor 4 doelpunten.

  Valencia heeft nog een aanvallende versterking voorgesteld. De club huurt Denis Tsjerysjev, op het WK goed voor 4 doelpunten bij Rusland, van Villarreal. Eerder haalde de club ook Rode Duivel Michy Batshuayi en Kevin Gameiro binnen.

  Op het afgelopen WK in Rusland ontpopte Denis Tsjerysjev zich tot een ster in eigen land. De 27-jarige aanvaller was met zijn 4 doelpunten mee verantwoordelijk voor de onverwachte kwartfinaleplaats voor het gastland.

   

  Zijn prestaties leveren hem nu een overstap op van Villarreal naar Valencia. Hij wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend. In 2016 verdedigde de Russische flankaanvaller ook al eens de kleuren van Valencia, toen werd hij uitgeleend door Real Madrid.

   

  In de spits bij Valencia, dat dit seizoen mag aantreden in de Champions League, loopt de Rus Michy Batshuayi tegen het lijf. De Rode Duivel wordt door Valencia gehuurd van Chelsea.

   

  De plaatsjes in de spits lijken duur te zullen worden bij de Spaanse club want Valencia nam ook Kevin Gameiro over van Atletico Madrid en heeft ook nog Simone Zaza en Rodrigo op de loonlijst staan.

  Batshuayi trainde ondertussen een 1e keer mee bij zijn nieuwe club