• home
 • video
 • pas verschenen

  Salah sms't achter het stuur, Liverpool geeft zijn speler zelf aan

  Mo Salah

  Mo Salah zit driftig te sms'en.

  Mo Salah mag een straf verwachten voor sms'en en bellen achter het stuur. Opvallend is dat Liverpool, in samenspraak met de speler, zelf naar de politie is gestapt.

  Enkele fans klampten de auto van Mo Salah aan, maar de Egyptenaar had meer oog voor zijn gsm dan voor de handtekeningenjagers. De beelden hiervan kwamen tot bij Liverpool en de club besliste zowaar om zijn eigen speler aan te geven aan de politie.

   

  "We zijn op de hoogte gebracht van een video waarop een voetballer aan het rijden is terwijl hij op zijn gsm zit te spelen", tweette de lokale politie. "We hebben dit dossier doorgespeeld. Bedankt om het ons te laten weten."