• home
 • video
 • pas verschenen

  Versiert keeperstrainer Lemmens transfer van Lokeren naar Real Madrid?

  Thibaut Courtois en Erwin Lemmens.

  Thibaut Courtois en Erwin Lemmens.

  Heeft Real Madrid na Thibaut Courtois straks nog een Belg op de loonlijst? Erwin Lemmens, keeperstrainer bij Lokeren en de Rode Duivels, zou een aanbieding van de Spaanse club op zak hebben. "We hopen natuurlijk dat hij bij ons blijft", vertelt Peter Maes.

  Thibaut Courtois strijdt dit seizoen voor een plek tussen de palen bij Real Madrid. De nationale doelman zou daarvoor misschien de hulp krijgen van Erwin Lemmens. 

   

  Na de match van Lokeren bevestigde trainer Peter Maes op de regionale zender TV Oost alvast dat er inderdaad interesse is van Real voor zijn keeperstrainer.

   

  "Ik heb er met Erwin over gesproken. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zo'n aanbieding krijgt. Dat betekent dat hij veel kwaliteiten heeft. Wij zijn heel blij dat hij bij Lokeren is."


  "De toekomst? Daar hebben we geen antwoorden op. We hopen dat hij bij ons blijft en dat we verder kunnen werken. Ik weet niet of Erwin zelf naar Real wil gaan. Daar hebben we het nog niet over gehad. Ik denk dat het nog allemaal moet concretiseren en dat ze nog helemaal niet zo ver zijn."