• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin speelt samen met Federer en Djokovic voor Team Europe in Laver Cup

  David Goffin

  Goffin neemt voor het eerst deel aan de Laver Cup.

  David Goffin is gekozen om de kleuren van Team Europe te verdedigen in de tweede editie van de Laver Cup. Onze landgenoot speelt samen met Roger Federer, Novak Djokovic, Grigor Dimitrov en Alex Zverev.  Europa neemt het in september op tegen Team World met onder anderen Del Potro en Diego Schwartzman.

  Vorig jaar won Europa de eerste editie van de Laver Cup, een tennistoernooi waarin Team Europe het opneemt tegen Team World. Tennislegendes John McEnroe en Björn Borg zijn de coaches. Borg heeft zijn team om de titel te verdedigen bijna klaar.

   

  Naast Roger Federer en Novak Djokovic krijgt ook Goffin een plaatsje in de ploeg. "Ik kijk er echt naar uit om samen te spelen met deze legendes", vertelde onze landgenoot. Ik kan niet wachten." Ook Grigor Dimitrov en Alexander Zverev komen in actie voor Europa. De zesde speler wordt nog door kapitien Borg gekozen.

   

  Bij Team World kan John McEnroe beschikken over Juan Martin del Potro, Kevin Anderson, John Isner, Diego Schwartzman en Nick Kyrgios. De Laver Cup wordt in september in Chicago gespeeld.

  5 namen zijn al bekend