• home
 • video
 • pas verschenen

  Broers Yates trekken samen naar de Ronde van Spanje

  Adam en Simon Yates

  Adam en Simon Yates rijden bij dezelfde ploeg.

  Mitchelton-Scott stuurt de tweelingbroers Adam en Simon Yates samen naar de Vuelta. De Vuelta stond oorspronkelijk niet op de planning van Adam, maar na een tegenvallende Tour de France trekt hij alsnog naar Spanje

  Adam Yates werd in de afgelopen Ronde van Frankrijk 29e. Daarmee bleef hij wat onder de verwachtingen en dus mag hij zijn seizoen nog wat kleur proberen te geven in de Vuelta. Al moet hij tijdens de Ronde van Spanje vooral zijn broer bijstaan.

   

  "Het idee is om de ontwikkeling van Adam en Simon verder te zetten", legt sportief directeur Julian Dean uit. "We geven hen zo een nieuwe ervaring in een grote ronde om bij te stellen waar het nog niet goed zat. Onze ambitie en strijdplan blijven onveranderd: Simon is de kopman en Adam moet hem steun verschaffen."