Ga naar de inhoud

meest recent

      Boyata reist na transferheisa niet met Celtic naar Athene: "Teleurstellend"

       ma 13 augustus 2018 21:54
      Boyata bij de Rode Duivels
      Na het WK met de Rode Duivels hoopte Boyata op een transfer.

      Celtic neemt het morgen in de voorrondes van de Champions League op tegen AEK Athene. Wie zeker niet zal spelen is Dedryck Boyata. De Rode Duivel is niet met de selectie naar Griekenland gereisd. 

      "Het is heel spijtig dat hij hier niet is. Boyata is uiteraard een speler die ik hier graag had gezien", vertelde coach Brendan Rodgers op zijn persconferentie.

       

      "Maar dit is geen afleiding voor ons. Ik moet vertrouwen op de spelers die hier wel zijn en die wel willen vechten voor een goed resultaat."


      Boyata had na het WK gehoopt op een transfer, maar Celtic weigerde mee te werken aan een overstap naar Fulham en zou ook andere aanbiedingen voor de Belg geweigerd hebben.

       

      De makelaar van Boyata slingerde daarop enkele giftige uitspraken de wereld in.


      "Sommige uitspraken waren teleurstellend, maar we zullen dit intern oplossen. Ik wil me nu focussen op deze wedstrijd. Dat is nu mijn enige bekommernis", zegt Rodgers.

      De quotes van trainer Rodgers op de persconferentie

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.