• home
 • video
 • pas verschenen

  Bierfestival Le Canonnier: Werner & Van Driessche verzamelen bekertjes

  Elke speeldag kruiden in het oogspringende acties en situaties het Belgische eersteklassevoetbal. Speeldag 3 vormde daar geen uitzondering op. Bekijk hier 6 opvallende momenten.  

  Samenwerkende venootschappen: Werner en Baudry helpen de refs

  Moeskroen-doelman Werner en scheidsrechter Van Driessche leken zaterdagavond samen op festival "Le Canonnier". Samen verzamelden ze bekertjes die de Antwerp-fans naar de doelman hadden geslingerd.  Werner leek wel even teleurgesteld dat ze allemaal leeg waren.

  Zulte Waregem-verdediger Baudry deed diezelfde avond een onverwachte vondst in het Regenboogstadion: het notitieboekje van ref Put. Hij bezorgde het hem netjes terug.

  Pijnlijke acties: Cobbaut en Gano riskeren lijf en leden

  Anderlecht moet verdediger Cobbaut wellicht enkele weken missen. De linksachter sloeg ongelukkig zijn enkel om bij een tackle van Gholizadeh en wist meteen hoe laat het was. Met een "molentje" als symbool voor een wissel maakte hij dat ook de rest van het stadion duidelijk.

   

  Racing Genk-spits Gano liep tegen het doelhout en een gele kaart aan. Hij probeerde een voorzet aan de tweede paal tot de 1-0 te verwerken, maar duwde de bal en zichzelf wat knullig tegen de paal. Hij kreeg er ook nog eens een gele kaart bovenop omdat ref Visser vond dat Gano de bal met de hand raakte. Streng.

  Leuke fantasietjes, geen goals: Carcela en Marin tonen hun klasse

  Niemand bij Standard kon tevreden zijn met het scoreloos gelijkspel op eigen veld tegen Cercle Brugge. Standard speelde inspiratieloos. Het enige dat wij onthielden waren twee technische hoogstandjes: prachtig wegdraaien van Carcela en een spectaculair hakje van Marin.