• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-topspits Ronaldo ligt in het ziekenhuis met een longontsteking

  Ronaldo.

  De toestand van Ronaldo zou wel gunstig evolueren.

  De vakantie van Ronaldo, voormalig topspits van onder meer Barcelona, Inter Milaan en Real Madrid, is in mineur geëindigd. Op Ibiza werd de tweevoudige Gouden Bal-winnaar opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. 

  Volgens lokale media werd bij Ronaldo (41) vrijdag een longontsteking vastgesteld. Hij zou op de dienst intensieve verzorging behandeld worden en zou het goed stellen. Ronaldo trekt regelmatig naar het eiland Ibiza, waar hij een buitenverblijf heeft.

  Ronaldo: "Alles is in orde"

  Op het Twitter-account van Ronaldo verscheen een korte update: "Vrienden, ik had een stevige griep en ik moest vrijdag worden opgenomen in het ziekenhuis. Maar alles is in orde en ik kan morgen naar huis."