• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-Soudal bindt 3 landgenoten langer aan zich

  Tosh Van der Sande.

  Tosh Van der Sande blijft voor het vertrouwde nest fietsen.

  Lotto-Soudal behoudt het vertrouwen in Tosh Van der Sande, Rémy Mertz en Enzo Wouters. Het trio heeft zijn contract verlengd bij de Belgische ploeg.

  Tosh Van der Sande (27) werd in 2012 prof bij Lotto-Soudal en tekende bij tot 2020. "Het was geen moeilijke beslissing. Ik wilde bij deze ploeg blijven. Ik voel me hier heel goed", zegt Van der Sande, die vandaag deelnam aan het EK in Glasgow.

   

  "Ik ben zeer tevreden met mijn huidige rol in deze ploeg. Ik vind het fijn om onze leiders bij te staan in de finales. In de kleine koersen krijg ik vrijheid om zelf op een goed resultaat te jagen."

   

  Ook Rémy Mertz (23) kreeg een nieuw contract. Hij werd vorig jaar prof bij Lotto-Soudal en blijft net als Van der Sande tot 2020. Enzo Wouters, tot slot, kreeg een jaartje extra werkzekerheid bij de Belgische ploeg.