• home
 • video
 • pas verschenen

  Vertonghen grapt: "Jacht op de Golden Boot is geopend"

  Jan Vertonghen

  Vertonghen scoorde de 0-1 tegen Newcastle.

  Jan Vertonghen zette Tottenham met de openingsgoal op weg naar een eerste seizoenszege. En of de Rode Duivel blij was met z'n doelpunt. "De jacht op de Golden Boot is geopend", grapt hij op Twitter.

  Tottenham heeft zijn eerste competitiezege van het seizoen beet en mag daarvoor onder anderen Jan Vertonghen bedanken. Hij schreef het openingsdoelpunt op zijn naam. Maar de ambitie van Vertonghen lijkt veel verder te reiken.

   

  "De jacht op de Gouden Schoen is geopend", grapt hij op Twitter. Of de verdediger zal slagen in zijn opzet, en topschutter zal worden in de Premier League, valt toch zeer te betwijfelen. "Veel succes, Jan", antwoordt Toby Alderweireld  met een kwinkslag op de nieuwe uitdaging van zijn ploeggenoot.