Ga naar de inhoud

meest recent

      KV Kortrijk verwelkomt oude bekende Ezekiel in Guldensporenstadion

       za 11 augustus 2018 09:17
      Ezekiel in actie bij RSC Anderlecht.
      Ezekiel speelde 3 seizoenen geleden nog bij Anderlecht.

      Imoh Ezekiel (24) keert zoals verwacht terug naar de Belgische competitie. De Nigeriaan tekende een contract bij KV Kortrijk voor 3 seizoenen.

      Het is ondertussen het handelsmerk geworden van KV Kortrijk om oude bekenden terug te halen naar de Jupiler Pro League. Dit seizoen viste het al Ilombe Mboyo en Kanu op, nu krijgt ook Imoh Ezekiel een nieuwe kans.

       

      De Nigeriaanse spits streek in 2012 neer op Sclessin, waar hij de pannen van het dak speelde.  De Qatarese club Al-Arabi legde in 2015 8 miljoen euro op tafel voor Ezekiel, die daarna verhuurd werd aan Standard en Anderlecht.

       

      Maar onder Besnik Hasi kwam Ezekiel niet aan zijn trekken in Anderlecht. Na passages bij Konyaspor (Turkije) en Las Palmas haalt KV Kortrijk de verloren zoon nu aan boord.

       

      Ezekiel is nog altijd "maar" 24 en telt 41 doelpunten en 32 assists in de Belgische competitie. Bewijst hij binnenkort zijn waarde voor KV Kortrijk?

      Ezekiel zal spelen met nummer 39

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.