• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-coach Sarri: "Hazard blijft definitief bij ons"

  Maurizio Sarri

  Sarri maakt duidelijk dat Hazard nog langer bij Chelsea blijft.

  Met Thibaut Courtois naar Real Madrid en de uitleenbeurt van Michy Batshuayi naar Valencia zag Maurizio Sarri al twee Rode Duivels vertrekken bij Chelsea. Over een transfer van sterspeler Eden Hazard werd ook gespeculeerd, maar dat is "onmogelijk", klinkt het bij Sarri.

  Nu de transfermarkt in Engeland is afgelopen, mogen de clubs geen inkomende transfers meer doen. Chelsea-coach Maurizio Sarri heeft zich in de persconferentie in aanleiding naar de eerste wedstrijd van het seizoen voor de Londense club uitgesproken over de situatie van Eden Hazard. "Een transfer is onmogelijk", klinkt het.

   

  "De transfermarkt is afgelopen en we kunnen dus geen belangrijke spelers meer vervangen.  "Hazard blijft definitief bij ons. Ik heb al enkele keren met hem gesproken en ik denk dat hij hier erg gelukkig is. We hebben nog nooit over een transfer gesproken."

   

  Met Courtois zag Chelsea zijn doelman reeds naar Real Madrid vertrekken. De jonge Kepa Arrizabalaga moet de opvolger van de Rode Duivel worden. "Ik ben blij voor de twee doelmannen", verklaart de Italiaan. "De situatie van Courtois was duidelijk, hij wou naar Madrid. Met Kepa hebben we een jonge, maar wel een van de beste doelmannen uit Europa", besluit Sarri.

  Ik denk dat Hazard hier erg gelukkig is. We hebben nog nooit over een transfer gesproken.

  Maurizio Sarri

  Hazard lijkt het alvast nog naar z'n zin te hebben